πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

ΦΥΣΙΚΗ, ΧΗΜΕΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..........


Αναδημοσιεύουμε ,..και κλικ για πιο πολλα ..free....
Σχετικά με το VirtualSchool.gr

Καλώς ήλθατε στο VirtualSchool!
Σας καλωσορίζουμε στο VirtualSchool, στην πρώτη Ελληνική ιστοσελίδα σχολικών ασκήσεων σε μορφή Video και όχι μόνο. Στο VirtualSchool μπορείτε να βρείτε λύσεις σε μορφή Video των ασκήσεων των σχολικών βιβλίων, ασκήσεων των καθηγητών μας, αλλά και θεωρία, διαγωνίσματα και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες.

Εάν είσαι μαθητής Γυμνασίου ή Λυκείου τότε βρίσκεσαι στον καταλληλότερο δικτυακό τόπο για να μπορέσεις να μάθεις να λύνεις τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων αλλά και να γνωρίσεις και άλλες περισσότερες. Στο VirtualSchool εργάζονται αρκετοί εκπαιδευτικοί όπου προσθέτουν συνεχώς ασκήσεις. Έτσι με τον καιρό το VirtualSchool εξελίσσεται σε ένα εικονικό φροντιστήριο με τη μόνη και βασική διαφορά ότι είναι όλες τις ώρες δίπλα σου. Φαντάσου αύριο να μάθεις ότι γράφεις διαγώνισμα ή ότι έχασες ένα σημαντικό μάθημα λόγω μιας ασθένειας. Στο VirtualSchool μπορείς να αναπληρώσεις όλα σου τα κενά όποτε εσύ θελήσεις.

Το VirtualSchool είναι μία υπηρεσία προς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου όπου ο μαθητής έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τη λύση μίας άσκησης με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει την αίσθηση πως έχει τον καθηγητή δίπλα του. Σε περίπτωση που ο μαθητής έχει απορίες για την άσκηση, μπορεί πολύ εύκολα να υποβάλει σχετικό ερώτημα και να λάβει την απάντηση από τον αρμόδιο καθηγητή. Οι λύσεις των ασκήσεων που περιλαμβάνονται στο VirtualSchool παρουσιάζονται από καθηγητές οι οποίοι διαθέτουν πολυετή πείρα στο χώρο της εκπαίδευσης. Επιπλέον ο μαθητής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ασκήσεις πέραν του σχολικού βιβλίου, να παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας, να λάβει μέρος σε διαγωνίσματα αλλά και να συμμετέχει στις συζητήσεις του VirtualSchool. Η υπηρεσία μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ασκήσεις, θεωρία, διαγωνίσματα, θέματα συζητήσεων.

Η υπηρεσία μας έχει συνδρομητικό χαρακτήρα με ενδεικτικό ετήσιο κόστος ανά μάθημα 20€. Η τιμή αυτή μειώνεται καθώς προχωρά η σχολική χρονιά. Στο VirtualSchool μπορείτε να βρείτε υλικό για Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία ενώ συνεχώς εμπλουτίζουμε με καινούργια μαθήματα όπως Πληροφορική, Βιολογία, Αρχαία κ.α.

Οφέλη για τον μαθητή:
• Μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει και να κατανοήσει μία άσκηση από το σπίτι του μετά το σχολείο.
• Έχει τη δυνατότητα να σχολιάσει μία άσκηση ή να θέσει ερώτημα / απορία προς τον αρμόδιο καθηγητή και να λάβει απάντηση.
• Μπορεί να προσθέσει μία άσκηση στα «αγαπημένα» για μελλοντική χρήση π.χ. επανάληψη για ένα διαγώνισμα.
• Μπορεί να λάβει μέρος στα Forums. Ένα σύνολο συζητήσεων με ελεγχόμενο περιεχόμενο και πάντα σχετικό με την εκπαίδευση.
• Μπορεί να λύσει μια άσκηση / διαγώνισμα και να δει στατιστικά στοιχεία για τις επιδόσεις του.
• Οι καθηγητές ελέγχουν τη δραστηριότητα των μαθητών τους και απαντούν στα ερωτήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου