πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011 και παντα FREE>>!!!


Αναδημοσιευουμε απο το : http://www.europeanmusicday.gr/Κάλεσμα Συμμετοχής 2011!
 Πλησιάζει η 21η Ιουνίου και μετράμε αντίστροφα για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011! Για 12η συνεχόμενη χρονιά, ο μοναδικός αυτός θεσμός προσφέρει στο κοινό δωρεάν μουσική όλων των ειδών, στους δρόμους και τις πλατείες ολόκληρης της Ελλάδας.
 
Βασική επιδίωξη της οργάνωσης των εκδηλώσεων της Γιορτής της Μουσικής σε όλη την Ευρώπη ήταν και είναι η προβολή της μουσικής δημιουργίας και η παραγωγή ζωντανών εκδηλώσεων για τους μουσικούς. Το κάλεσμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη χωρίς εξαιρέσεις, μιας και όλες οι εκδηλώσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη πραγματοποιούνται με ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό πρόσβαση. Οι εκδηλώσεις του δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής αποσκοπούν στο να προσφέρουν την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν με ίσες ευκαιρίες στο ευρύ κοινό και κατορθώνουν να ενώσουν καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή: την Γιορτή της Μουσικής.
 
Απευθυνόμαστε σε:
  1. Ερμηνευτές, Σολίστες, Μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που θα ήθελαν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν την μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στα πλαίσια της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2011
 
  1. Ιδιώτες, Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες η σχολές που θα ήθελαν να συνεργαστούν για την παραγωγή εκδήλωσης στα πλαίσια οργανωμένης παραγωγής ή ακόμα και παράλληλης δράσης, στα πλαίσια της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2011
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής στο www.europeanmusicday.gr  ή και να αποστείλουν τις προτάσεις τους στην διεύθυνση:
 
Μ.Ε.Σ.Ο. – Μουσικές Εκδηλώσεις Συντονισμός Οργάνωση
Τ.Θ. 18762,
Τ.Κ. 11601,
Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου