πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

ΒΡΙΣΚΩ ΕΡΓΑΣΙΑ........

Δυσκολοι καιροι.....

Ενα site που σας ενημερωνει εγκαιρα  με email  και υποσχεται τα παρακατω :


Θέλετε να διοριστείτε στο δημόσιο και ψάχνετε για διαθέσιμες θέσεις εργασίας μέσω των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ; Ενδιαφέρεται κάποιος γνωστός σας για εύρεση εργασίας (διορισμό) στο δημόσιο και ψάχνετε εσείς για λογαριασμό του τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ με τις νέες θέσεις εργασίας;
Κάντε λίγο πιο εύκολη τη διαδικασία αναζήτησης στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ χρησιμοποιώντας τον ομαδοποιημένο κατάλογο θέσεων εργασίας μέσω ΑΣΕΠ.
Ξέρετε καλά ότι κάθε προκήρυξη του ΑΣΕΠ με θέσεις εργασίας του αντικειμένου σας είναι μια ευκαιρία διορισμού και ανησυχείτε μήπως σας ξεφύγει κάποια προκήρυξη που ενδεχομένως να κρύβει το δικό σας διορισμό ή το διορισμό κάποιου δικού σας ανθρώπου; Μειώστε την πιθανότητα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ενημέρωσης για νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ σχετικά με θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα


Κλικ για τα υπολοιπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου