πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

FREE ...ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...


Χρησιμοποιείστε την όχι μόνο για τα δόντια
Εκτός από την παραδοσιακή χρήση της οδοντόκρεμας για τον καθαρισμό της οδοντοστοιχίας, μπορείτε να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις δίνοντας λύση σε μικρά καθημερινά προβλήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε με την οδοντόκρεμα να γυαλίσετε τα ασημικά σας, σε περίπτωση που σας έχει τελειώσει το ειδικό καθαριστικό. Είναι ανέξοδο και το αποτελεσματικό.

Επίσης, αν η πλάκα του σίδερου έχει αρχίσει να σκουριάζει, τότε απλώστε λίγη οδοντόκρεμα και καθαρίστε την.

Τέλος, εκτός από το νοικοκυριό, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για τα σπυράκια σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να τα εξαφανίσετε!
Διώξτε την με λίγα μυρωδικά
Τηγανίζατε αρκετή ώρα και η κουζίνα έχει αποκτήσει δυσάρεστη μυρωδιά; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε για να αποφύγετε τις αποπνικτικές μυρωδιές είναι να γεμίσετε μια καθαρή κατσαρόλα με νερό και να ρίξετε μέσα διάφορα μυρωδικά. Αφήστε τα να βράσουν χωρίς να τοποθετήσετε το καπάκι της κατσαρόλας και σε λίγο η κουζίνα θα μοσχοβολάει.
Συμβουλή για να μην φθείρονται
Εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να ανανεώνετε συχνά τα ρούχα στην ντουλάπα σας, μπορείτε να διατηρήσετε άφθαρτα τα υπάρχοντα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πριν τα βάλετε στο καλάθι με τα άπλυτα, να τα γυρίσετε από τη μέσα μεριά και να τα αφήσετε να αεριστούν. Έπειτα πλύνετέ τα κανονικά. Ο ιδρώτας στα ρούχα μπορεί να τα μουχλιάσει και να τα φθείρει, εάν  όμως ακολουθήσετε τη συμβουλή αυτή, τα ρούχα θα αντέξουν για αρκετό καιρό ακόμη.
Μυστικό για να μαλακώσει, εάν έχει ξεραθεί
Εάν αγοράσατε αρκετό ψωμί και σας έμεινε δεν είναι ανάγκη να το πετάξετε. Το ψωμί έχει ξεραθεί, διότι έχει χάσει την υγρασία του, ωστόσο μπορείτε να το μαλακώσετε και να το κάνετε φρέσκο πολύ απλά. Τυλίξτε το σε μια βρεγμένη πετσέτα και βάλτε το στο φούρνο στους 120 βαθμούς για 5-10 λεπτά.

Έτσι, θα επανέλθει στη φυσική του κατάσταση!

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου