πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι "Φίλοι της Μέριμνας" ....


Οι "Φίλοι της Μέριμνας" οργανώνουν το τρίτο  Mεγάλο Παζάρι - Garage Sale επίπλων και αντικειμένων που θα γίνει στην οδό Πειραιώς 123 (Στάση Μετρό Κεραμεικός) την Παρασκευή - Σάββατο και την Κυριακή 25-26-27 Φεβρουαρίου 2011 από 10:00 - 18:00. Τα έσοδα θα διατεθούν φέτος για τη νέα υπηρεσία της Μέριμνας, «Φροντίδα στο Σπίτι», μία υπηρεσία που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι σε παιδιά που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ζωής τους, για να έχουν την επιλογή να το περάσουν στον οικείο χώρο του σπιτιού τους με την ιατρονοσηλευτική και ψυχοκοινωνική στήριξη που θα τους  παρέχει η Μέριμνα. Η Μέριμνα συνεργάζεται με το Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται πάντοτε δωρεάν.
Στο πρωτότυπο αυτό παζάρι θα βρείτε έπιπλα μικρά και μεγάλα, καθώς και οτιδήποτε αφορά ένα σπίτι, ποικίλα  αντικείμενα όπως χαλιά, φωτιστικά, σερβίτσια κ.α τα οποία θα πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου