πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!
ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ .!!!!!!!

Το FormatDoc, ιδρύθηκε το 2010, και προσφέρει την υπηρεσία μορφοποίησης εγγράφων, πτυχιακών εργασιών και μεταπτυχιακών εργασιών. Ισως είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη ιστοσελιδά που προσφέρει αυτήν την υπηρεσία. Είμαστε μια νέα επιχείρηση με μια δραστήρια ομάδα. Κάθε μέρα δουλεύουμε για να βοηθήσουμε ανθρώπους για την μορφοποίηση των εγγράφων τους. Πλέον στις μέρες μας το διαδύκτιο προσφέρει την δυνατότητα οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε στον κόσμο να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες αυτές. Έτσι λειτουργεί και η εταιρία μας. Με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Με μερικά κλικ μπορείτε να κάνετε την παραγγελεία σας εύκολα και γρήγορα. Εσείς θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο του εγγράφου σας και εμείς θα μορφοποιήσουμε το έγγραφο σας!
Κάτι που πρέπει να ξέρετε είναι το ότι δεν θα πληρώσετε απολύτως τίποτα πρίν την ολοκλήρωση της μορφοποίησης.

ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου