πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ..!!!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ....

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ .. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.!
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ FREE:

3D Solitaire
Δωρεάν ερασιτεχνικό πρόγραμμα κοινοχρήστων
Gigaget v1.0.0.23 - Πολύ γρήγορος download manager
Format Factory 2.50 - Μετατρέψτε τα πάντα!! (μόνο καφέ δεν κάνει!)
και αλλα πολλα....


Το dwrean.net δημιουργήθηκε με μεράκι και αγάπη για τους υπολογιστές και κυρίως για να σας κάνουμε την ζωή ποιο εύκολη, ''ψαρεύοντας'' δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια από το χαώδης διαδίκτυο, κατηγοριοποιώντας τα ώστε να μην χρειαστεί να αναλώνετε το χρόνο σας ψάχνοντάς τα!!

Καθημερινώς ανανεώνεται η λίστα των κατηγοριών μας με διάφορα καλούδια που πιστεύουμε θα σας είναι χρήσιμα για οτιδήποτε και αν κάνετε!!

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά και χρήσιμα freeware προγράμματα, αντάξια και πολλές φορές καλύτερα από ομοειδή τους, στα οποία χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εμείς προσπαθούμε για το αντίθετο!! Οτιδήποτε κατεβάζετε από αυτό το site είναι 100% νόμιμο και δωρεάν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου